Ga naar de inhoud

Voor de diensten voor de particuliere opdrachtgever verwijzen wij u naar de website van

Mc-Home.nl

Het is voor een particuliere opdrachtgever erg lastig om een mooi ontwerp te vinden zeker als het ook nog wat moderns moet zijn. Daarnaast moet het ook allemaal betaalbaar zijn en blijven. 
Mc-Home.nl is een web-portaal waar particuliere opdrachtgevers mooie woningontwerpen kunnen vinden. Tevens wordt er allerhande actuele informatie gegeven over zaken die met het eigenlijke bouwen te maken hebben, zoals (moderne) bouwsystemen, installaties, gevelafwerkingen, etc. 

Mc-Home.nl heeft tot doel om de particuliere opdrachtgever te begeleiden in het hele proces van ontwerp tot oplevering. Via het invullen van het contact-formulier verkrijgt de aanvrager die informatie die hij of zij op dat moment nodig heeft.

Architecten en de ontwerpen op de site

De website wordt regelmatig voorzien van nieuwe ontwerpen die worden aangedragen door de geselecteerde en participerende Architecten. Een Architect wordt pas een Mc-Home Architect als hij heeft bewezen mooie ontwerpen te kunnen maken waarbij rekening moet worden gehouden met het bouwbudget.

Prijzen en kosten van de getoonde ontwerpen

Alle ontwerpen op de site zijn specifiek ontworpen voor opdrachtgevers en achter elk ontwerp ligt een actuele begroting. Als u een leuk ontwerp ziet en wilt weten wat die woning kost stuurt u een mail en vraagt daarin de bouwsom. U ontvangt dan per mail de begroting waarop exact staat wat er allemaal geleverd wordt. Elk ontwerp kan aan de wensen en eisen van de opdrachtgever worden aangepast

Bouwsystemen en installaties

Nieuwe bouwsystemen rukken op en het is jammer als de opdrachtgever daarvan niet op de hoogte is. Hetzelfde geld voor verwarmings- en koelinstallaties, de ontwikkeling daarvan gaat mogelijk ook snel. Mc-Home houdt het allemaal bij en informeert de particuliere opdrachtgever.