Ga naar de inhoud
5/5

Reviews en ervaringen

Familie H te W

Onze nieuwe woning is gebouwd met de staalframebouw methode van Staalframebouw Nederland, een merk van ATLANTA MBS. We zijn zeer tevreden over de bouwkwaliteit en het huis werkt exact zoals ons is voorspelt namelijk zeer energiearm en het is binnen lekker stil. Ons bouwbudget is door de bouwende partijen steeds bewaakt.

Onder plaatje van gelijkende woning ( ATLANTA MBS)

5/5

Familie Burkhard Lau te R

Nadat een andere Architect een ontwerp had gemaakt welke niet meer binnen ons bouwbudget uitvoerbaar was zijn we, na een zoektocht welke partij het wel zou kunnen uitvoeren beland bij Staalframebouw – Nederland nu ATLANTA MBS. Samen met deze partij en een ingeschakelde bouwkundige is het uiteindelijk na enkele pragmatische aanpassingen toch gelukt ons droomhuis zu bauen. Herzlichen Dank aan alle feine Leute! (Met dank aan genoemde partijen en een goede regionale ingeschakelde aannemer!)  

5/5

Berend van de Achterdijk

Particuliere opdrachtgever die zijn eigen woning (af) bouwde.
Ik ben zeer tevreden met de diensten van Staalframebouw Nederland en wil graag mijn positieve ervaring delen. Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van ons project, was de kwaliteit van het werk en de communicatie buitengewoon indrukwekkend en volledig naar verwachting.
De kwaliteit van het staalframe dat ze hebben geleverd voor ons bouwproject was uitstekend. Het vakmanschap en de precisie waarmee de elementen werden ontworpen, geleverd en geïnstalleerd, getuigen van de expertise van het team bij Staalframebouw Nederland. Het frame is niet alleen duurzaam en robuust, maar ook perfect op maat gemaakt volgens onze specificaties. De zorg die ze besteedden aan elk detail was duidelijk merkbaar en gaf ons het vertrouwen dat we met professionals samenwerkten.
Wat me nog meer opviel, was de communicatie gedurende het hele proces. Vanaf het begin hield het team ons op de hoogte van de voortgang, eventuele wijzigingen en mogelijke uitdagingen. Ze waren altijd bereikbaar om onze vragen te beantwoorden en gaven ons regelmatig updates, waardoor we te allen tijde goed geïnformeerd waren. Deze open en transparante communicatie zorgde ervoor dat we ons vol vertrouwen door het project konden bewegen, wetende dat we in goede handen waren.
Bovendien viel de snelheid waarmee ze het project hebben afgerond me op. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit hebben ze de afgesproken deadlines stipt nageleefd. Dit getuigt van hun toewijding aan zowel efficiëntie als kwaliteit.
Al met al ben ik buitengewoon tevreden met de diensten van Staalframebouw Nederland. Ze hebben niet alleen indruk gemaakt met de kwaliteit van hun werk, maar ook met hun uitstekende communicatie en klantgerichtheid. Als ik in de toekomst weer een staalframeconstructie nodig heb, zal ik zeker weer voor hen kiezen. Ik beveel Staalframebouw Nederland ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige staalframebouw en een vlotte communicatie tijdens het gehele proces.