Ga naar de inhoud

Reacties van tevreden staalframehuis bewoners

Familie van Oostveen te Almere

Inmiddels wonen wij nu bijna 4 jaar in onze woning, gerealiseerd in staalframebouw. Nog steeds zijn wij heel blij met onze comfortabele woning. Tijdens de bouw prima samengewerkt: alles was bespreekbaar en afspraken werden nagekomen.

Familie Molder te Emmen

Inmiddels wonen wij nu bijna 4 jaar in onze woning, gerealiseerd in staalframebouw. Nog steeds zijn wij heel blij met onze comfortabele woning. Tijdens de bouw prima samengewerkt: alles was bespreekbaar en afspraken werden nagekomen.

Familie Span te Haren

We hebben een prima voortvarende en goede bouwtijd gehad en wonen met veel plezier in onze mooie energiezuinige staalframebouw woning. We hebben bewust voor dit systeem gekozen vanwege de hoge energiezuingheid die zonder meerprijs meekwam in het systeem.

Familie Dornan te Heino

We hebben samen met het staalframebouwteam onze woning gerealiseerd. Er werd erg goed en creatief meegedacht om al onze wensen ten uitvoer te krijgen. Ons niuewe huis is als eerste in Nederland voorzien van een Pelletketel systeem. Door de openheid van het staalframe was het een inbrengen van lle domoticaleidingen een stuk goedkoper dan bij een traditioneel gebouwd huis.

Familie Kamman-Weistra te Steenwijk

Wij kozen bewust voor een staalframewoning vanwege die grotere vrijheid bij het ontwerpen en ook het milieuaspect telde mee in onze beslissing ons nieuwe huis in staalframebouw uit te laten voeren. Op afspraak is ons huis te bezichtigen.

Familie van der Staay te Leeuwarden

Ons keus voor het staalframe werd ingegeven vanwege het duurzame en milieubesparende karakter van het totaalconcept. Daarnaast bleek dit systeem ook het meest kosten efficient en dan snijd het mes aan twee kanten. Ons huis opereert energieneutraal en we we zijn er erg trots op. Het ontwerp is door ons zelf gemaakt en omgezet door de organisatie naar een perfect casco.

Familie Koers te Eelde

Mede dankzij de inzet van een staalframebouw concept hebben wij ons droomhuis kunnen realiseren. De aannemer heeft met het staalframe een energiearme woning gebouwd met een hoog afwerkingsniveau. Wij genieten dagelijks van onze bijzondere woning.

Familie van der Meer te Wijnjewoude

Wij hebben ons woning van fundering tot oplevering helemaal zelf gebouwd. De frames hebben we ook zelf in elkaar geschroefd tot wanden. Dit was alleen mogelijk door de inzet van staalframebouw. Het was best een hele klus maar met de hulp van de staalframebouwers is het een prachtige woning geworden!

Familie Jansen te Eelderwolde

Onze woning is door onze eigen aannemer gebouwd met een staalframebouw casco. Het is een geweldig energiarme woning met een heerlijk binnenklimaat geworden. Koel in de zomer, warm in de winter. Wij kunnen het iedereen aanraden.

Familie Seibert

Wij wonen met veel plezier in ons nieuwe huis. Het bouwen ervan was echt een feest. Met extra dank aan de dagelijkse bouwers voor hun vakbekwame inzet.

Familie Lap te Alkmaar

We kozen voor een bouwconcept met de beste prijs/kwaliteit verhouding. We wonen erg fijn in onze energiearme staalframebouw woning.

Energieneutrale staalframewoningen te Groningen Meerstad

Aardbevingbestendige en Energieneutrale woningen gebouwd in staalframebouw in Groningen.

Bekijk de reportage van RTV Noord