Voor de diensten voor de particuliere opdrachtgever verwijzen wij u naar de website van Mc-Home.

Mc-Home.nl

Het is voor een particuliere opdrachtgever erg lastig om een mooi ontwerp te vinden zeker als het ook nog wat moderns moet zijn. Daarnaast moet het ook allemaal betaalbaar zijn en blijven. 
Mc-Home.nl is een web-portaal waar particuliere opdrachtgevers mooie woningontwerpen kunnen zoeken en ze ook vinden. Tevens wordt er allerhande actuele informatie gegeven over alle zaken die met het eigenlijke bouwen te maken hebben, zoals (moderne) bouwsystemen, installaties, gevelafwerkingen, etc. 

Mc-Home.nl heeft tot doel om marktpartijen bij elkaar te brengen. Via het invullen van het contact-formulier komt de aanvrager in contact met die partij die hij op dat moment nodig heeft. Dat kan een Architect of een bouwkundig tekenbureau zijn, maar ook een calculatiebureau voor het maken van een begroting voor een ontwerp tot het zoeken (en vinden) van een uitvoerende partij dus een aannemer, deel-aannemer of bouwcollectief. Alles via Mc-Home en dat kostenloos. Het gezamelijke doel is mooie en betere bouw in Nederland te realiseren.   

Architecten en de ontwerpen op de site

De website wordt wekelijks voorzien van nieuwe ontwerpen die worden aangedragen door de geselecteerde en participerende Architecten uit heel Nederland en Belgie. Een Architect wordt pas een Mc-Home Architect als hij heeft bewezen mooie ontwerpen te kunnen maken waarbij rekening moet worden gehouden met het bouwbudget. Op dit moment (2017) zijn 25 zelfstandige architecten en / of architectenbureaus aangesloten bij Mc-Home. Ze betalen hiervoor GEEN bijdrage of contributie. Alle Architecten maken voor de aanvrager een, al dan niet aangepast ontwerp specifiek voor de aanvrager en diens kavel.

Het is dus pertinent geen catalogusbouw ofschoon reeds getekende ontwerpen regelmatig, in aangepaste vorm volgens specifieke klantwensen, opnieuw worden uitgevoerd. Als het schetsontwerp gereed is wordt het voorzien van een open en transparante begroting. Dit geheel wordt gepresenteerd en samen met de aanvrager getoetst op haalbaarheid. Mocht een en ander leiden tot een tekencontract voor de Architect dan hebben die zich geconformeerd aan de (strakke en transparante) ontwerpkosten zoals men die op de site te vinden zijn. Vrijheid , blijheid en men gaat pas in zee als het goede gevoel er is en de aanvrager ervan overtuigd is met de juiste partij aan tafel te zitten. Er wordt dus vooraf stevig geinvesteerd door de Mc-Home ontwerpers om de opdracht te verwerven.

Prijzen en kosten van de getoonde ontwerpen

Alle ontwerpen op de site zijn specifiek ontworpen voor opdrachtgevers en achter elk ontwerp ligt een sluitende begroting. Als u een leuk ontwerp ziet en wilt weten wat die woning kost stuurt u een mail en vraagt daarin de bouwsom. U ontvangt dan per mail de begroting waarop exact staat wat er allemaal geleverd wordt. Geen enkele woning is 2 x gelijk gebouwd; altijd worden er vanwege wensen van de opdrachtgever, kaveleisen of bouwbudget aanpassingen gemaakt.  

Bouwsystemen en installaties

Nieuwe bouwsystemen rukken op en het is jammer als de opdrachtgever daarvan niet op de hoogte is. Hetzelfde geld voor verwarmings- en koelingsinstallataties, de ontwikkeling daarvan gaat mogelijk nog sneller. Mc-Home houdt het allemaal bij en informeert de particuliere opdrachtgever. Na de ontwerpfase wordt samen met de gespecialiseerde adviseurs het beste bouwsysteem en de bijbehorende installaties uitgezocht. Na de ontwerpfase volgt het bouwen door erkende Mc-Home bouwpartners.

Samenwerken ten behoeve van de opdrachtgever

Anders dan in reguliere ontwerp- en bouwtrajecten conformeren de bouwpartijen zich vooraf om zich maximaal in te spannen voor de opdrachtgever (definitie: dat is hij die alles betaald). Het opzetten van de nieuwe kolom in de bouw vergde veel tijd en energie maar alle Mc-Home partners zijn er trots op en dat zal de opdrachtgever tijdens het hele ontwerp en bouwproces merken.

Contact

Eiffelstraat 1-217

8013 RT Zwolle

Tel. 085-0657164

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 © Copyright - Staalframebouw - Nederland  All rights Reserved.